Waarom wij?

Van der Wal is een professionele adviseur en uitvoerder op het gebied van transport en logistiek.; van stukgoed tot palletvracht en machine transport. Ook verzorgen we alle bijkomende logistieke diensten.

Meedenken, oplossingen bieden en nét dat beetje extra doen

We begrijpen de behoeften van onze klanten en kunnen daarin voorzien. De vraagstukken lossen wij op door gebruik te maken van onze vakkennis, ervaring en ons talent. Ons dynamische team is op elkaar afgestemd zodat alle vraagstukken ingevuld kunnen worden.

Communicatie; When in Rome, do as the Romans do.

Wij zorgen ervoor dat de vreemde talen binnen ons team goed vertegenwoordigd zijn. Wij functioneren als verlengstuk van de klant en stemmen de wensen af met de ontvanger waardoor misverstanden en extra kosten worden voorkomen. Onze ervaring hierbij is dat dit het beste werkt als we letterlijk de taal van zowel de klant als de ontvanger spreken. Wij kennen de taal en houden rekening met de cultuurverschillen.

Snelle levertijd

Wij denken graag mee met de klant en bieden maatwerk oplossingen omdat wij de goederenstroom zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Hier zien wij kansen om kosten te besparen en het proces van laden tot lossen te optimaliseren.

Netwerk

De contacten met ons (agenten)netwerk zijn gebaseerd op jarenlange samenwerking. We houden de lijnen kort en hebben direct contact.